Inhoud van onze Huismerk Brother LC-22EM magenta

Inhoud magenta16 ml

Extra informatie

Artikelnr LC22EM
Opmerking Deze cartridges zijn voorzien van een chip waardoor deze direct herkend wordt door uw printer.
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur magenta
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Brother LC-22EM magenta bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.

Brother LC-22E magenta

De Brother LC-22E magenta is geschikt voor diverse Brother printers, u kunt hierboven controleren of uw type Brother printer erbij staat. De Brother LC-22E magenta die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Brother LC-22E magenta cartridges.

Onze huismerk Brother LC-22E magenta is altijd voordeliger als een originele Brother LC-22E magenta en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel LC-22E magenta veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel LC-22E cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge Brother LC-22E magenta kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Brother LC-22E magenta bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Brother printer passen!

Huismerk Brother LC-22EM magenta

Huismerk Brother LC-22EM magenta

9, 75