Win een Canon PIXMA MG5750 met inkt

Helaas, deze actie is verlopen. Kijk op onze actiepagina voor lopende acties.

In deze tijd werken veel mensen vanuit huis, een fatsoenlijke printer is dan onontbeerlijk. U zult nu regelmatig documenten moeten printen zoals offertes, jaarverslagen of agenda's.

Nu zonder printer werken is gewoon geen optie.
UwCartridgeWinkel.nl wil helpen in deze bizarre tijd.
Daarom geven wij een Canon PIXMA MG 5750 weg, incl. set huismerk cartridges.

Hoe wint u de Canon printer?

Op onze Facebook pagina www.facebook.com/UwCartridgeWinkel.nl kunt u de winactie terugvinden. Plaats een reactie bij het bericht. Uit alle reacties kiezen wij een winnaar, de printer zal naar de winnaar worden opgestuurd. U kunt reageren tot vrijdag 24 april 2020.

Facebook is op geen manier betrokken bij deze winactie!

Enkele specificaties over de Canon Pixma MG5750

De Canon Pixma MG5750 is een all-in-one printer. Met een all-in-one printer kunt u niet alleen printen maar ook scannen en kopiëren.

De Canon Pixma heeft een ingebouwde wifi-adapter, dus geen gedoe met kabels. U kunt de printer overal in huis kwijt zover de wifi reikt. Dit is toch zeker een van de pluspunten van de Canon Pixma!

Nadat de printer een mooi plekje in uw huis heeft kunt u gaan starten met printen. De bediening loopt via een helder kleurenscherm of via uw smartphone. Het bedieningsscherm is zo’n 6,2 cm en een printje maken via dit scherm ‘spreekt voor zich’.

Enkele pluspunten over de Canon Pixma MG5750

Dubbelzijdig afdrukken: Ja
WIFI: Ja
Scannen: Ja
Kopieren: Ja
Bedieningsscherm en smartphone bediening: Ja
Cartridges per inktcartridge te vervangen: Ja

Inktpatroon vervangen Canon PIXMA

Bij deze actie geven wij ook een set huismerk cartridges weg. Deze set is van hoge kwaliteit en presteert hetzelfde als een originele set cartridges.

Onze huismerk set is een multipack en bestaat uit:
Zwart: 23,5 ml
Zwart: 13,5 ml
Cyaan: 13,5 ml
Magenta: 13,5 ml
Geel 13,5 ml.

Het vervangen van de cartridges gaat heel simpel. Alleen de cartridge die op is hoeft u te vervangen aangezien er 5 gescheiden cartridges in de Pixma passen. Dus mocht het zijn dat er na veel printplezier een cartridge op is, dan kunt u alleen de kleur vervangen die op is en de overige cartridges kunt u gewoon laten zitten.Heeft u inkt of toners nodig?

Klik dan op één van onderstaande knoppen:

Ik ben op zoek naar inktcartridges > klik hier!

Ik ben op zoek naar toners > klik hier!

producten
14 april 2020
icon-belco-chat