Brother cartridges

Fabrikant Brother produceert al vele jaren lang printers van topkwaliteit, die zowel thuis als op kantoor voor perfecte afdrukresultaten zorgen. Aan die perfectie koppelt Brother echter maar wat graag een pittig prijskaartje, want Brother Cartridges zijn gewoon ronduit duur. Zeker als u ze afzet tegenover de Brother inktpatronen van ons huismerk. Ten opzichte van de cartridges van Brother zijn onze huismerkvarianten namelijk heel erg goedkoop. Onze variant van deze inktcartridge is verder gelijkwaardig aan een cartridge die met originele Brother inkt gevuld is. Net als de originele Brother Cartridges worden al onze huismerkversies probleemloos door uw Brother printer herkend en kunt u op die manier meer printen voor minder geld. Via onze webshop zijn huismerk Brother inktpatronen te koop voor de volgende typen Brother printers:

Meer printen voor minder centen

Waarom teveel betalen voor uw Brother Cartridges als dat helemaal niet nodig is? De Brother inkt die in een originele inktcartridge van dit merk zit, bevat volgens ons geen elementen die zo’n hoge prijs rechtvaardigen. We gaan ervan uit dat u, net als alle andere gebruikers van Brother inktpatronen, simpelweg perfecte zwarte en gekleurde afdrukken wilt maken. En dat is precies wat onze huismerk Brother Cartridges doen. Sterker nog, onze huismerkvariant van de cartridges van Brother gaat langer mee dan het origineel, aangezien onze inktcartridge aanzienlijk meer inhoud heeft. Met andere woorden, op het moment dat de Brother inkt in een originele Brother Cartridge al op zou zijn, produceert onze huismerkversie nog tal van haarscherpe afdrukken voor u. Dus niet alleen de aanschafprijs van onze huismerk Brother inktpatronen is laag, ook de prijs per geprinte pagina is uiteindelijk heel erg goedkoop. Gemiddeld is uw besparing met onze huismerk Brother inkt zo'n 80%!

Ga de uitdaging met ons huismerk aan

Twijfelt u over het gebruik van huismerk Brother Cartridges, omdat de fabrikant beweert dat het beste printresultaat alleen met Brother inkt wordt bereikt? In dat geval durven we de uitdaging met u aan te gaan. Volgens ons doen onze huismerk cartridges niet onder voor de cartridges van Brother. Onze goedkopere variant kunt u probleemloos in uw Brother printer plaatsen en zal ook als volwaardige inktcartridge worden herkend. Onze huismerk Brother Cartridges brengen gegarandeerd geen schade toe aan uw printer. Daar staan wij garant voor. We geven zelfs maar liefst 10 jaar garantie op al onze huismerkcartridges! Daarnaast hanteren we een uiterst soepel retourrecht. Bent u binnen een termijn van 100 dagen na aankoop niet volledig tevreden over onze huismerk Brother inktpatronen, dan kunt u deze aan ons retourneren en betalen we u het aankoopbedrag terug.

Supersnel geleverd

Krijgt u de melding van uw printer dat een of meer Brother Cartridges bijna leeg zijn? Of wilt u gewoon een aantal van onze huismerk cartridges voor Brother printers op voorraad hebben liggen? Wat uw persoonlijke wensen ook zijn, we zorgen ervoor dat u onze producten snel in huis hebt. Wanneer u op werkdagen voor 19.00 uur uw bestelling in onze webshop succesvol afrondt, kunt u erop rekenen dat uw order de volgende dag al op uw zakelijke of huisadres wordt afgeleverd. Bestelt u voor € 35,- of meer, dan leveren we daarnaast ook nog eens volledig verzendkostenvrij.