Epson cartridges

Epson staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige printers. Deze premium kwaliteit komt echter ook tot uitdrukking in de prijs voor Epson cartridges. Wij zijn echter van mening dat Epson printer cartridges een stuk voordeliger kunnen worden aangeboden als u als consument voor ons huismerk kiest. In tegenstelling tot wat de fabrikant u mogelijk wilt laten geloven, is de kwaliteit van de huismerkvariant van onze Epson inktpatronen minimaal gelijkwaardig aan de originele inkt cartridges van Epson. Onze Epson cartridges worden probleemloos door uw printer geaccepteerd en zorgen voor haarscherpe afdrukken. In onze webshop treft u huismerkvarianten van Epson printer cartridges aan voor de volgende typen printers:

Huismerk Epson inktpatronen tegen spotprijzen

Wat u hoogstwaarschijnlijk het meest op zal vallen aan onze Epson cartridges, is dat ze letterlijk spotgoedkoop zijn! Ten opzichte van de originele Epson printer cartridges kan uw voordeel vele procenten bedragen. Een andere aangename bijkomstigheid van onze huismerk Epson inktpatronen betreft de inhoud. In onze Epson cartridges zit namelijk veel meer inkt. Met andere woorden, als een cartridge van Epson al heeft aangegeven dat deze leeg is, printen de Epson cartridges van ons huismerk nog vrolijk talloze pagina’s extra. Door onze Epson printer cartridges aan te schaffen profiteert u zo dus van dubbel voordeel.

Volledig gelijkwaardig aan een cartridge van Epson

We kunnen ons goed voorstellen, dat u zich bij het zien van dergelijk lage prijzen voor Epson cartridges afvraagt hoe het met de kwaliteit ervan gesteld is. Wat dat betreft kunnen we u volledig geruststellen. Onze huismerk Epson printer cartridges zijn hoogwaardige producten, die probleemloos door uw Epson printer worden geaccepteerd en voor perfecte afdrukken zorgen. De fabrikant wil u misschien laten geloven, dat wanneer u een ander merk inkt cartridges gebruikt dan de cartridge van Epson, dat dit slecht voor de printer zou zijn. Dit is gewoonweg niet waar.

Onze kwaliteitsgarantie

We zijn zelfs zo sterk van overtuigd van de topkwaliteit van onze huismerk Epson cartridges, dat we het aandurven om er maar liefst 2 jaar garantie op te geven. Daarnaast kunt u als klant gebruik maken van ons 100 dagen durende retourrecht. Bent u binnen die periode om wat voor reden dan ook niet tevreden over de bij ons aangeschafte Epson cartridges, dan kunt u deze gewoon naar ons terugsturen. In het uitzonderlijke geval van een defect, sturen we u vervolgens vervangende Epson cartridges toe. Uiteraard kunt u er na het retourneren ook voor kiezen om de aanschafprijs van de Epson printer cartridges terug te krijgen.

Uw cartridges snel in huis 

Kwalitatief hoogwaardige Epson cartridges van ons huismerk zijn niet alleen heel erg goedkoop, maar kunnen ook nog eens razendsnel bij u thuisbezorgd worden. Plaatst u op werkdagen voor 22.00 uur uw bestelling voor een of meer Epson printer cartridges, dan wordt uw order de volgende dag al op elk gewenst adres in Nederland afgeleverd. Als u voor € 35,- of meer aan Epson inktpatronen of andere producten bij ons bestelt, dan komen de verzendkosten te vervallen.

Nog even kort onze voordelen op een rij:

  • Onze huismerkvariant is stukken goedkoper dan een originele cartridge van Epson.
  • In onze huismerkcartridges zit meer inkt dan in originele inkt cartridges.
  • 2 jaar garantie en 100 dagen retourrecht op al onze cartridges.
  • Op werkdagen voor 22.00 uur besteld = de volgende dag geleverd.
  • Orders van € 35,- of meer zijn verzendkostenvrij.