Blog UwCartridgeWinkel.nl

Hoe kan ik HP Cartridge Protection uitschakelen?

HP Cartridge Protection is een beveiligingsfunctie die op HP printers wordt aangeboden. Zo kunt u niet meer met huismerk inkt printen! Volg ons stappenplan en u kunt dat wel!
Meer Lezen arrow-right
23 februari 2024

EK 2024 GRATIS speelschema printen

Print direct het EK 2024 speelschema. Download het speelschema en print het direct uit op uw eigen printer!
Meer Lezen arrow-right
12 oktober 2023

Goedkope printer kopen met voordelige inkt: ons advies!

Wilt u een goedkope printer kopen? Maar weet u niet waar u op moet letten? Wij helpen u in de goede richting met ons advies! Lees ons blog om een weloverwogen keuze te maken!
Meer Lezen arrow-right
11 september 2023

WK 2026 GRATIS speelschema printen

Print hier het WK 2026 speelschema uit!
Meer Lezen arrow-right
20 oktober 2022

Printen vanaf iPad of iPhone? Lees hier hoe!

Het is tegenwoordig niet meer nodig om bestanden naar een computer te sturen om deze af te kunnen drukken. Momenteel is er namelijk de mogelijkheid om direct via uw iPad of iPhone te kunnen printen waarbij de printer verbinding maakt met deze apparaten. In dit blog leggen we uit hoe u deze verbinding kunt maken en hoe u een printopdracht naar de printer kunt versturen vanaf het Apple apparaat. Mét of zonder Airprint.
Meer Lezen arrow-right
14 oktober 2022

Wat is de afmeting van A4 papier en wat zijn de andere A formaten van papier?

Wilt u precies weten wat de afmetingen zijn van A4 papier en andere A papier formaten? In dit artikel hebben we alle formaten en afmetingen van papier op een rijtje gezet. Daarbij zijn we ook dieper ingegaan op de verschillende diktes en stevigheden van papier en op duurzaam FSC gecertificeerd printpapier.
Meer Lezen arrow-right
15 september 2022

Passen zwarte en kleuren 'XL' cartridges in mijn printer? Jazeker!

Aangezien wij alleen maar XL cartridges in ons assortiment hebben, krijgen wij vaak de vraag of deze XL cartridges wel in de printer passen. Ons antwoord: Jazeker! XL staat namelijk voor het aantal ml in de cartridges en heeft niks te maken met het formaat van de cartridges.

Herkent uw printer de cartridges niet? Dit zijn de oplossingen!

Geeft uw printer aan dat de cartridges die u heeft geplaatst niet worden geaccepteerd of dat ze niet herkend worden? Geen paniek, wij hebben de oplossing! Wij hebben 8 tips op een rijtje gezet, zodat u zonder zorgen kunt printen met uw (huismerk) cartridges.

Wat is goedkoper: huismerk cartridges kopen of cartridges navullen?

Wij krijgen vaak de vraag of het verstandiger is om cartridges te vullen in plaats van cartridges te kopen. Ons antwoord: huismerk cartridges kopen! In dit artikel leggen we uit waarom het zowel makkelijker als goedkoper is om huismerk cartridges te kopen in plaats van cartridges te vullen.

Vind de gouden wikkel en WIN!

Bestel uw inkt en/of toner. Vind de GOUDEN WIKKEL en maak kans op een weekendje weg of één van de 10 dinerbonnen.
icon-belco-chat