Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Uw bestelling morgen in huis

Heeft u cartridges of toners besteld op werkdagen voor 19.00 uur? Dan mag u uw cartridges of toners de volgende dag verwachten. Voor alle levertijden en dagen kunt u de tabel hieronder raadplegen.

Bestellingen binnen België versturen we zoveel mogelijk via de brievenbuspost van DHL. Hiervoor hoeft u niet thuis te blijven. Kan uw bestelling niet door de brievenbus geleverd worden, dan zal deze door de pakketdienst van DHL aangeboden worden. Wanneer u niet thuis bent, zal DHL de volgende werkdag nogmaals het pakket aanbieden bij u thuis. Bent u dan nog niet thuis? Dan kunt u het pakket afhalen bij een DHL afhaalpunt. Via het track- en tracenummer dat u krijgt nadat wij de order hebben verstuurd kunt u ook het bezorgmoment of de bezorgwijze aanpassen via de website van DHL.

Aangepaste bezorgtijd vanwege Hemelvaart
Besteldag: Besteltijd: Bezorgdag:
Maandag voor 22.00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22.00 uur Woensdag
Woensdag 25 mei voor 22.00 uur Vrijdag 27 mei
Donderdag 26 mei voor 22.00 uur Zaterdag 28 mei
Vrijdag voor 22.00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 22.00 uur Maandag


Voor leveringen naar Nederland kunt u terecht op onze website www.uwcartridgewinkel.nl!


Zendingen volgen via Track en Trace

Alle bestellingen die door ons verstuurd worden kunnen gevolgd worden via een track- en tracenummer. Op de dag dat wij de bestelling versturen ontvangt u automatisch een e-mail met daarin het track- en tracenummer van uw zending. Met dit track- en tracenummer kunt u uw zending volgen via de website van Vervoerder. Hier kunt u ook zien of uw bestelling door de brievenbus geleverd kan worden.

Wilt u direct 5% korting ontvangen?