HP cartridges

Maakt u gebruik van een HP printer om afdrukken mee te maken, dan lijkt het wellicht niets meer dan logisch, dat u in dat geval ook gebruik maakt van cartridges HP. Laat u door de fabrikant echter niet wijsmaken dat alleen originele HP printer cartridges voor de beste afdrukresultaten zorgen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze huismerk HP inktpatronen kwalitatief gelijkwaardig zijn aan originele HP cartridges. In onze webshop treft u een huismerk cartridge voor HP printers van de volgende typen aan:

Goedkoper dan een originele cartridge van hp

Het meest in het oog springende verschil tussen de originele HP inkt cartridges en ons huismerkalternatief is, dat een cartridge van HP stukken duurder is dan onze variant. Maakt u de overstap naar HP inkt cartridges van ons huismerk, dan behaalt u zelfs dubbel voordeel, want onze HP cartridges bevatten ook nog eens meer inkt. Kortom, op het moment dat een originele cartridge van HP het al voor gezien houdt, omdat de HP inkt op is, kunt u met de HP cartridges van ons huismerk nog moeiteloos talloze pagina’s af blijven drukken. Populaire HP cartridges: HP 364XL Multipack, HP 301XL zwart + kleur, HP 950XL + 951XL.

Huismerk Cartridge HP inkt

U zult vast denken, wat is het verschil tussen een cartridge HP inkt van het originele merk of ons huismerk? Wij kunnen u garanderen: het enige verschil is de prijs. De hoge kwaliteit van uw inkt blijft absoluut gewaarborgd. Al onze huismerk cartridges en toners ondergaan strenge kwaliteitscontroles, om ervoor te zorgen dat wij u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Niet voor niets hebben wij al meer dan 27.000 klantbeoordelingen met een gemiddelde van 9.1. Ondanks de hoge kwaliteit van ons huismerk, kunnen we u toch een zeer scherpe prijs bieden. Goedkope HP inkt koopt u bij UwCartridgeWinkel!

Gegarandeerde hoge kwaliteit voor een lage prijs

Wanneer u de lage prijzen van onze huismerkvariant HP printer cartridges ziet, kunnen we ons goed voorstellen dat u vragen heeft over de betrouwbaarheid van onze producten. De kans is namelijk groot dat u in de gebruiksaanwijzing van uw printer heeft gelezen, dat HP gebruikers adviseert uitsluitend gebruik te maken van originele HP cartridges die HP inkt bevatten. Dit is echter niets meer dan verkooppraat van de fabrikant, die maar wat graag zijn eigen dure HP cartridges aan de man wil brengen. We kunnen u garanderen, dat er niets kapot gaat, als u onze huismerkvariant in uw printer plaatst, in plaats van een cartridge van HP. Onze huismerk HP printer cartridges worden gewoon door uw printer geaccepteerd en u kunt er naar volle tevredenheid talloze afdrukken mee kunt maken. Om de kwaliteit van onze huismerk HP cartridges extra te onderstrepen, durven we het zelfs aan om er maar liefst 2 jaar garantie op te geven. Daarnaast hanteren we een retourrecht van 100 dagen. Bent u gedurende die periode niet tevreden over de bij ons gekochte HP printer cartridges, dan retourneert u deze en krijgt u uw geld van ons terug.

Snel uw cartridges in huis

Als u bij ons HP cartridges bestelt, dan profiteert u niet alleen van de lage prijzen voor hoogwaardige huismerkvarianten. We zorgen er namelijk ook nog eens voor, dat deze HP printer cartridges supersnel bij u thuis worden bezorgd. Op het moment dat uw printer meldt dat de HP inkt bijna op is, hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u lange tijd geen afdrukken meer zou kunnen maken.

  • Op werkdagen voor 22.00 uur bestelde HP inktpatronen worden de volgende dag al geleverd.
  • Geen verzendkosten op orders van € 35,- of meer.
  • Voor al onze cartridges geldt: 2 jaar garantie en 100 dagen retourrecht.