Betaalmethodes

Bij UwCartridgeWinkel.be kunt u snel en veilig uw inktcartridges, toners en of kantoorartikelen veilig betalen. U kunt o.a. kiezen voor iDeal, PayPal of AfterPay (achteraf betalen). Betaalt u liever met uw creditcard... dan kan dat uiteraard ook!

Hieronder staan onze betaalmethodes omschreven:

Veilig betalen en uw pakketje snel ontvangen!

Inkt op? Bestel voordelig uw cartridges of toners!

Uw voordelen!

Veilig betalen met iDeal
iDeal

Één van de meest gebruikte betaalmethodes in Nederland; iDeal. Met iDeal kunt u vooraf uw inkt, toner en/of kantoorartikelen betalen in onze webshop. Bij de meest bekende banken kunt u met iDeal betalen. U doorloopt het bestelproces en als u kiest voor iDeal dan kiest u uw eigen bank. Na het kiezen van uw bank, wordt u doorgeleid naar het inlogscherm van uw eigen bank. Hier logt u in en betaalt u veilig uw order. Nadat u heeft betaald wordt uw order verwerkt in ons magazijn.

Waarom zou u kiezen voor iDEAL?

 • U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
 • U hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 • Op werkdagen voor 19.00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
 • Betalen met iDEAL is bij UwCartridgeWinkel.be altijd volledig gratis.

 

Veilig betalen met PayPal
PayPal

Bij UwCartridgeWinkel.be kunt u betalen via PayPal. Een zeer populair en gemakkelijk middel om online uw inkt en toner te betalen. Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als uw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. U hoeft niet langer uw creditcardgegevens te onthouden of in te loggen in een app. Het enige wat u nodig hebt is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van PayPal kunt u meer informatie vinden over de PayPal betaalmethode.

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

 • Betalen met PayPal is bij UwCartridgeWinkel.be altijd volledig gratis.
 • U kunt veilige aankopen doen zonder uw creditcardnummer of financiële informatie door te geven.
 • Op werkdagen voor 19.00 uur met PayPal besteld? Morgen in huis!

Hoe kunt u betalen met PayPal bij UwCartridgeWinkel.be?

 • Leg een product in uw winkelmandje en klik op bestellen.
 • Kies bij de stap 'betaalwijze' voor PayPal.
 • U wordt doorgestuurd naar de website van PayPal.
 • Log in met uw PayPal account.
 • Bevestig de betaling.

 

Veilig achteraf betalen met Riverty
Riverty

Riverty voert voor UwCartridgeWinkel.be het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving 'Mijn Riverty' kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Riverty houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty (www.riverty.nl).

Indien u kiest voor betalingsmethode Riverty, dan voert Riverty uit hoofde van zijn gerechtvaardigd belang mogelijk zelf een kredietcheck uit of geeft de voor de verwerking van betalingen verzamelde betalingsgegevens door aan een externe kredietinstelling. U kunt hiertegen op ieder moment bezwaar maken.

Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Maestro

 

Mastercard, Visa en Maestro - creditcard

Bij UwCartridgeWinkel.be zijn creditcards van MasterCard, Visa en Maestro van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we u creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we uw bestelling die dag nog. Uw creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast.

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

 • Betalen met creditcard is bij UwCartridgeWinkel.be altijd volledig gratis.
 • Op werkdagen voor 19.00 uur met uw creditcard besteld? Morgen in huis!
 • Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

 

Veilig betalen met Bancontact
Bancontact

Met Bancontact betaalt u veilig en snel. U vult het kaartnummer en de vervaldatum van uw betaalkaart in waarna u de betaling verifieert in het scherm van uw eigen bank. Uw gegevens worden versleuteld verzonden, zodat de betaling geheel veilig verloopt.

Veilig betalen via Overboeking
Overboeking

Overboeking houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van UwCartridgeWinkel.be overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen wij u direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Veilig betalen via Apple Pay
Apple Pay

Apple Pay is de (online) betaaldienst van Apple. Bent u in bezit van een Apple device, zoals een iPhone? Dan verschijnt deze betaalmethode automatisch op onze webshop tijdens het bestellen.

 

Heeft u vragen over onze betaalmethodes?
Neem dan contact op met onze klantenservice.

ma-do: 10:00 - 17:30 uur
vr: 10.00 - 17.00 uur
Telefoon: +31(0)85-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Direct contact

E-mail: [email protected]

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 4 uur

Live chat: begin met chatten

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

WhatsApp: +31(0)85-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

veilig inkt bestellen

icon-belco-chat