Inhoud van onze Huismerk Canon 045H M magenta

Inhoud magenta2.500 pagina's

Extra informatie

Artikelnr CAN045M
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur magenta

Video's over onze Huismerk Canon 045H M magenta

Bespaar met uw Huismerk Canon 045H M magenta toner

Wie is UwCartridgeWinkel?

Uw besparing met ons huismerk
 
Bespaar direct 80% op uw bestelling!

Met Huismerk Canon 045H M magenta Bespaart u tot 80% t.o.v. een originele Toner.

Tevreden klanten

Canon 045H magenta

De Canon 045H magenta is geschikt voor diverse Canon printers, u kunt hierboven controleren of uw type Canon printer erbij staat. De Canon 045H magenta die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Canon 045H magenta toners.

Onze huismerk Canon 045H magenta is altijd voordeliger als een originele Canon 045H magenta en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel 045H magenta veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel 045H toner Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze toner Canon 045H magenta kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Canon 045H magenta bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Canon printer passen!

 
Top kwaliteit!
Kwaliteit van onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
 
10 jaar garantie!
Op onze inktcartridges en toners geven wij maar liefst 10 jaar garantie
Garantie inkt
Huismerk Canon 045H M magenta

Huismerk Canon 045H M magenta

34, 75