Inhoud van onze Huismerk Canon 718 C cyaan

Inhoud cyaan2.800 pagina's

Extra informatie

Artikelnr CAN718C
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur cyaan
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Canon 718 C cyaan bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.

Canon 718 cyaan

De Canon 718 cyaan is geschikt voor diverse Canon printers, u kunt hierboven controleren of uw type Canon printer erbij staat. De Canon 718 cyaan die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Canon 718 cyaan toners.

Onze huismerk Canon 718 cyaan is altijd voordeliger als een originele Canon 718 cyaan en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel 718 cyaan veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel 718 toner Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze toner Canon 718 cyaan kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Canon 718 cyaan bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Canon printer passen!

Huismerk Canon 718 C cyaan

Huismerk Canon 718 C cyaan

26, 95