Retourneren

U kunt uw bestelling retour sturen onder enkele voorwaarden. Hierin maken wij een onderscheid tussen het zichttermijn en de garantie op het product.  Hieronder kunt u de verschillen tussen beide lezen:

100 dagen zichttermijn

Wij hebben ons best gedaan om uw bestelling op een snelle en juiste manier te verwerken. Mocht u af willen zien van uw aankoop, dan kunt u de overeenkomst binnen 100 dagen na ontvangst van de producten, herroepen. Deze 100 dagen zichttermijn (herroepingsrecht) gaan in op de dag na ontvangst van de bestelling.

Heeft u bijvoorbeeld de verkeerde cartridge voor uw printer besteld, dan valt dit onder het zichttermijn en kunt u deze naar ons retour sturen.

Let op:

  • Voor het beoordelen van de producten is het niet noodzakelijk om deze te openen. Indien u een geopend product terugstuurt mogen wij de waardevermindering die hierdoor is ontstaan verrekenen met het terug te storten bedrag. Zorg er ook voor dat u geen plakband en/of stickers plakt op de verpakking. Ook mag er niet op de verpakkingen geschreven worden. U wilt van ons toch ook geen beschadigd en/of geopend product ontvangen?
  • Wilt u de producten degelijk verpakken zodat ze niet beschadigen tijdens de retourzending?

Voldoet uw retouraanvraag aan bovenstaande voorwaarden? Vul dan het retourformulier op deze pagina in!

Garantie

Heeft u een product ontvangen die beschadigd is en/of niet juist werkt, dan valt dit onder onze garantie. Op al onze huismerk cartridges en toners zit een garantietermijn van 2 jaar. Deze termijn is geldig vanaf de aankoopdatum. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie.

Wat valt er bijvoorbeeld onder de garantie:

  • Een cartridge / toner wordt niet herkend door uw printer
  • Het product is beschadigd ontvangen (bijv. een lekkende cartridge of een clipje is afgebroken)
  • De cartridge of toner drukt niet, of niet juist af.

Als uw product niet naar behoren werkt neem dan eerst contact op met onze klantenservice. Wellicht dat zij u kunnen helpen waardoor een retourzending niet meer nodig is!

Heeft u contact gehad met onze klantenservice en hebben zij aangegeven dat u het product retour kunt sturen? Vul dan het retourformulier op deze pagina in!

Let op:
wanneer u deze retourprocedure niet volgt, en zonder met ons contact op te nemen de bestelling retour stuurt naar ons winkeladres, kunnen wij de door u betaalde verzendkosten voor de terugzending niet terugbetalen!

Retourformulier

Uw gegevens


Order- en productgegevens


Graag hier beschrijven welke producten uw terug wilt sturen. Denk hierbij ook aan het aantal producten en bijvoorbeeld de kleur van de cartridge en/of toner.

Afhandeling retouraanvraag


Hier kunt u een afbeelding uploaden. Geeft uw printer een foutmelding, dan kunt u hiervan bijv. een foto uploaden. Ook kunt u foto's van geleverde producten toe voegen als u denkt de verkeerde ontvangen te hebben.

Hier kunt u evt. extra toelichting geven op uw retourzending.