WK 2026 GRATIS speelschema printen

WK 2026 speelschema uitprinten

Het WK 2026 wordt gespeeld in de landen Amerika (Verenigde Staten), Mexico en Canada. Dit zal een viering zijn van de internationale eenheid en diversiteit van de sport, waarbij fans van over de hele wereld samenkomen om deelnemende teams aan te moedigen en de gastlanden te verkennen. Een ander opvallend kenmerk van het WK 2026 is het uitgebreide deelnemersveld. Voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi zullen maar liefst 48 teams strijden om de felbegeerde wereldbeker. Dit vergroot de kansen voor landen van over de hele wereld om deel te nemen en hun vaardigheden te tonen, en het belooft een breder scala aan speelstijlen en culturen op het wereldtoneel. Wilt u zelf het speelschema uitprinten? Momenteel is er nog géén speelschema bekend... Als dit bekend is dan zult u hier ook het speelschema vinden om uit te printen!

Speelschema / invulschema WK 2026 .PDF downloaden en printen op uw eigen printer.

Het is altijd leuk om op kantoor met uw collega's een WK-poule te houden. Dan is het handig dat u snel een printje kan maken met het speelschema al verwerkt op een A4. Op dit A4 tje kunt u handig per gespeelde wedstrijd de uitslag noteren. Wij hebben al een .PDF gemaakt met het WK 2026 speelschema erop verwerkt. U hoeft het alleen nog te downloaden en te printen... That's it.

Download hier het totale WK speelschema 2026 als .PDF om uit te printen.


Momenteel is er nog geen speelschema van het WK 2026 uit te printen...

Download hier uw WK speelschema 2026 als excel document om online te bewerken.


Momenteel is er nog geen speelschema als Excel document te downloaden...

Inkt op? Bestel voordelig uw cartridges of toners!

Uw voordelen!

Wanneer speelt het Nederlands Elftal?

Wanneer speelt het Nederlands elftal de eerste WK 2026 wedstrijd? Wanneer Nederland de eerste wedstrijd speelt is nog niet duidelijk... als dit duidelijk is dan zal het op deze pagina worden vermeld.


Wanneer speelt het Belgisch Elftal (Rode Duivels)?

Wanneer België de wedstrijden speelt voor hert WK 2026 is ook nog niet duidelijk. Ook dit zal op deze pagina worden vermeld.


WK schema printen

We hopen erop dat Nederland tijdens het WK weer ver gaat komen! Alle uitslagen van alle wedstrijden bijhouden op een A4 tje is wel zo fijn. Hiervoor moet u wel even het WK schema printen dat wij hebben gemaakt. U kunt het uiteraard ook digitaal bijhouden wij hebben ook een 'speelschema wk 2026 excel'. Zo kunt u er zelf voor kiezen of u het digitaal of analoog (printversie) gaat bijhouden.

Waar wordt het WK 2026 gespeeld?

De editie van het WK in 2026 is ongetwijfeld een mijlpaal in de wereld van voetbal. Het WK 2026 dat zal worden georganiseerd door drie gastlanden: de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Dit zal een viering zijn van de internationale eenheid en diversiteit van de sport, waarbij fans van over de hele wereld samenkomen om deelnemende teams aan te moedigen en de gastlanden te verkennen.

Een ander opvallend kenmerk van het WK 2026 is het uitgebreide deelnemersveld. Voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi zullen maar liefst 48 teams strijden om de felbegeerde wereldbeker. Dit vergroot de kansen voor landen van over de hele wereld om deel te nemen en hun vaardigheden te tonen, en het belooft een breder scala aan speelstijlen en culturen op het wereldtoneel.

Op de hoogte worden gehouden voor het volgende EK?

Kijk dan op:
EK 2024 uitprintenma-do: 10:00 - 17:30 uur
vr: 10.00 - 17.00 uur
Neem contact op via telefoon
Telefoon: +31(0)85-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Direct contact

Neem contact op via e-mail
E-mail: [email protected]

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 4 uur

Neem contact op via chat
Live chat: begin met chatten

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

Neem contact op via Whatsapp
WhatsApp: +31(0)85-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

UwCartridgeWinkel.nl Klantenservice

20 oktober 2022
icon-belco-chat