Wat is het verschil tussen huismerk inktcartridges en originele inktcartridges?

Wat is het verschil tussen huismerk inktcartridges en originele inktcartridges?

Wat is het verschil tussen huismerk inktcartridges en originele inktcartridges?

Voordelen huismerk inkt

Wij krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen onze huismerk inktcartridges en toners t.o.v. originele inktcartridges en toners. In dit artikel geven wij een uitleg over de vragen die wij ontvangen over onze producten. Zo kunt u de juiste keuze maken als u een inktcartridge of toner gaat kopen!


Wat is het verschil tussen jullie huismerk inktcartridges en originele inktcartridges?

Bij UwCartridgeWinkel verkopen wij alleen huismerk inktcartridges en huismerk toners. Huismerk inktcartridges zijn een soort ‘kloon’ of ‘compatible’ inktcartridges. Kloon of compatible klinkt niet even goed als origineel. Maar niets is minder waar. Qua kwaliteit doen onze huismerk inktcartridges niet onder voor originele.

Het verschil in huismerk en originele inktcartridges is vooral de prijs. Huismerk inkt is goedkoper maar ook voordeliger. Een huismerk inktcartridge bevat meer inkt dan een originele cartridge. Gemiddeld loopt uw voordeel op tot 80%!

 

Voor welke printermerken hebben jullie huismerk inktcartridges?

De meest bekende printermerken hebben originele inktcartridges en toners voor hun eigen printers. UwCartridgeWinkel heeft voor de volgende bekende merken huismerk inktcartridges en toners: Brother, Canon, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, OKI, Samsung en Xerox.Past een huismerk inktcartridge in mijn printer?

U hoeft niet te twijfelen of een huismerk inktcartridge in uw printer past. Onze huismerk inktcartridges zijn 100% compatible met alle bekende printermerken. Onze inktcartridges passen altijd!
U bent natuurlijk erg zuinig op uw printer als u deze net nieuw in huis heeft. Maar maakt u zich geen zorgen, onze huismerk inktcartridges worden exact op dezelfde manier geplaatst als de originele cartridges. Uw printer kan ook niet kapotgaan van onze cartridges. Vaak geeft de printer wel een melding dat er geen originele cartridge wordt geplaatst. Deze melding kunt u gewoon negeren.


U hoeft niet bang te zijn dat uw printer schade oploopt door onze huismerk inktcartridges. Wij geven 10 jaar garantie op onze huismerk inktcartridges en toners! Daarnaast hebben wij de zichttermijn verlengd van 14 dagen naar 100 dagen.De kwaliteit van huismerk inkt is echt heel goed!

De consumentenbond heeft een onderzoek gedaan naar de kwaliteit van huismerk inkt. Daar kwam uit dat de kwaliteit heel goed is. Ook werd getest of de huismerk inkt goed gevuld is. Er kwam uit dat het een mythe is dat je met klooncartridges weinig pagina’s kunt printen. Het tegendeel is waar!

Ook is getest of navullen problemen geeft. Vaak geeft een printer dan foutmeldingen of er lekt inkt in de printer.

De kwaliteit van onze huismerk inkt is net zo goed als die van de originele. Ook zit er meer inkt in onze cartridges. Gemiddeld is uw besparing t.o.v. een originele inktcartridge zo’n 80%.10 jaar garantie op onze huismerk inkt!

Bovenstaand artikel samengevat:

  • Onze huismerk inkt en toner past altijd
  • Goede kwaliteit
  • Meer printen
  • 10 jaar garantie
  • Zeer scherpe prijs
  • Gemiddeld 80% voordeel t.o.v. een originele cartridge


Twijfelen hoeft niet meer over onze huismerk inkt! Heeft u toch nog vragen? Dan staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

 
Neem contact op via telefoon:

+31(0)85-0013510


Neem contact op via chat:
Klik hier om met ons te chattenNeem contact op via e-mail:
info@uwcartridgewinkel.be

klantenservice huismerk inkt

29 januari 2021