Inhoud van onze Huismerk Brother LC-985C XL cyaan

Inhoud cyaan20 ml

Extra informatie

Artikelnr LC985C
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur cyaan

Video's over onze Huismerk Brother LC-985C XL cyaan

Huismerk Brother LC-985C XL cyaan vervangen in mijn printer

Printkop reinigen van uw Huismerk Brother LC-985C XL cyaan

Wie is UwCartridgeWinkel?

Uw besparing met ons huismerk
 
Bespaar direct 80% op uw bestelling!

Met Huismerk Brother LC-985C XL cyaan Bespaart u tot 80% t.o.v. een originele Cartridge.

Tevreden klanten
Reviews over Huismerk Brother LC-985C XL cyaan
8,8
Bekijk alle productbeoordelingen: 5
10-01-2021
Doet het goed........................

Brother LC-985 cyaan

De Brother LC-985 cyaan is geschikt voor diverse Brother printers, u kunt hierboven controleren of uw type Brother printer erbij staat. De Brother LC-985 cyaan die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Brother LC-985 cyaan cartridges.

Onze huismerk Brother LC-985 cyaan is altijd voordeliger als een originele Brother LC-985 cyaan en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel LC-985 cyaan veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel LC-985 cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge Brother LC-985 cyaan kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Brother LC-985 cyaan bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Brother printer passen!

 
Top kwaliteit!
Kwaliteit van onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
 
10 jaar garantie!
Op onze inktcartridges en toners geven wij maar liefst 10 jaar garantie
Garantie inkt
Huismerk Brother LC-985C XL cyaan

Huismerk Brother LC-985C XL cyaan

2, 95