Inhoud van onze Huismerk Brother LC-985M XL magenta

Inhoud magenta20 ml

Extra informatie

Artikelnr LC985M
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur magenta
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Brother LC-985M XL magenta bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
Reviews over Huismerk Brother LC-985M XL magenta
9,3
Bekijk alle productbeoordelingen: 3
15-04-2021
prima.....................................................

Brother LC-985 magenta

De Brother LC-985 magenta is geschikt voor diverse Brother printers, u kunt hierboven controleren of uw type Brother printer erbij staat. De Brother LC-985 magenta die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Brother LC-985 magenta cartridges.

Onze huismerk Brother LC-985 magenta is altijd voordeliger als een originele Brother LC-985 magenta en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel LC-985 magenta veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel LC-985 cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge Brother LC-985 magenta kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Brother LC-985 magenta bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Brother printer passen!

Huismerk Brother LC-985M XL magenta

Huismerk Brother LC-985M XL magenta

2, 95