Inhoud van onze Huismerk Canon CLI-551GY XL grijs

Inhoud grijs11 ml

Extra informatie

Artikelnr CLI551GYXL
Opmerking Deze cartridges zijn voorzien van een chip waardoor deze direct herkend wordt door uw printer.
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur grijs
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Canon CLI-551GY XL grijs bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
Reviews over Huismerk Canon CLI-551GY XL grijs
8,9
Aantal productbeoordelingen: 7
11-05-2020
Goed product, goeie prijs

Canon CLI-551 grijs

De Canon CLI-551 grijs is geschikt voor diverse Canon printers, u kunt hierboven controleren of uw type Canon printer erbij staat. De Canon CLI-551 grijs die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Canon CLI-551 grijs cartridges.

Onze huismerk Canon CLI-551 grijs is altijd voordeliger als een originele Canon CLI-551 grijs en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel CLI-551 grijs veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel CLI-551 cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge Canon CLI-551 grijs kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Canon CLI-551 grijs bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Canon printer passen!

Huismerk Canon CLI-551GY XL grijs

Huismerk Canon CLI-551GY XL grijs

4, 25