Inhoud van onze Huismerk Canon PGI-1500 XL cyaan

Inhoud cyaan12 ml

Extra informatie

Artikelnr PGI1500XLC
Opmerking Deze cartridges zijn voorzien van een chip waardoor deze direct herkend wordt door uw printer.
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur cyaan
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk Canon PGI-1500 XL cyaan bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.

Canon PGI-1500 cyaan

De Canon PGI-1500 cyaan is geschikt voor diverse Canon printers, u kunt hierboven controleren of uw type Canon printer erbij staat. De Canon PGI-1500 cyaan die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk Canon PGI-1500 cyaan cartridges.

Onze huismerk Canon PGI-1500 cyaan is altijd voordeliger als een originele Canon PGI-1500 cyaan en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel PGI-1500 cyaan veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel PGI-1500 cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge Canon PGI-1500 cyaan kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de Canon PGI-1500 cyaan bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw Canon printer passen!

Huismerk Canon PGI-1500 XL cyaan

Huismerk Canon PGI-1500 XL cyaan

8, 75