Inhoud van onze Huismerk HP 971XL magenta

Inhoud magenta120 ml

Extra informatie

Artikelnr HP971XLM
Opmerking Deze cartridges zijn voorzien van een chip waardoor deze direct herkend wordt door uw printer.
Merk UwCartridgeWinkel
Kleur magenta
Voordelen van onze huismerk inkt en toner
 
Bespaar 80% op uw bestelling!
Met onze Huismerk HP 971XL magenta bespaart u tot 80% t.o.v. een originele cartridge.
 
Top kwaliteit!
Onze huismerk inkt of toner wordt op dezelfde manier gemaakt als originele inkt zodat wij een top kwaliteit kunnen garanderen!
 
Onze huismerk inkt past altijd!
Onze inkt of toner werkt en past altijd! Mocht het zijn dat u er niet uitkomt dan kunt u contact opnemen met onze professionele klantenservice.
Reviews over Huismerk HP 971XL magenta
10,0
Bekijk alle productbeoordelingen: 1
04-10-2021
Wij merken het verschil met het origineel niet. Alleen een huilie huilie melding van de printer dat het geen originele cartridge van HP is. HP wordt dus verdrietig. :-)

HP 971XL magenta

De HP 971XL magenta is geschikt voor diverse HP printers, u kunt hierboven controleren of uw type HP printer erbij staat. De HP 971XL magenta die wij aanbieden, is altijd van de hoogste kwaliteit, dit geldt ook voor onze huismerk HP 971XL magenta cartridges.

Onze huismerk HP 971XL magenta is altijd voordeliger als een originele HP 971XL magenta en presteren ook als een originele. Levering binnen 24 uur en bestellingen worden vanaf € 35,- gratis verzonden. U kunt uw UwCartridgeWinkel 971XL magenta veilig en snel betalen o.a. via iDeal, PayPal of een vooruitbetaling. U kunt ook kiezen om de UwCartridgeWinkel 971XL cartridge Achteraf op factuur te betalen, binnen 14 dagen.

Alle verdere informatie over deze cartridge HP 971XL magenta kunt u vinden onder de "Extra informatie". Zo bevat de HP 971XL magenta bijvoorbeeld . Verder vindt u daar de kleur, inhoud, artikelnummer en eventuele extra informatie die voor u van belang kan zijn. Ook vindt u op deze pagina producten die misschien ook interessant voor u kunnen zijn en in uw HP printer passen!

Huismerk HP 971XL magenta

Huismerk HP 971XL magenta

37, 75