Welke HP printer is geschikt voor u?

Welke HP printer is geschikt voor u?

U wilt een nieuwe printer kopen en wilt graag een Hewlett Packard printer? In dit artikel nemen we enkele HP printerseries onder de loep. HP heeft verschillende printers uitgebracht; een serie voor thuis maar ook voor kantoor. De HP Deskjet serie is een printerserie speciaal voor de thuisgebruiker. Voor kantoor is er de Officejet serie of de HP Laserjet serie. Maar welke HP printer is geschikt voor u?


Printen via WIFI lastig in te stellen?

Heeft u een printer met WIFI gekocht?
Wij leggen het uit in ons blog hoe u uw printer via WIFI instelt. Lees ons blog of bekijk de video:


Printen via Wifi! Wij leggen uit hoe u het instelt!

Inkt op? Bestel voordelig uw cartridges of toners!

Uw voordelen!

U wilt een HP printer kopen? Maar welke?

Hewlett Packard of afgekort HP is een Amerikaans bedrijf en vooral bekend van zijn computers. Sinds 1984 maakt HP ook printers. Als u een HP printer koopt dan koopt u vooral degelijkheid en kwaliteit.


Welke HP printer u koopt is vooral afhankelijk waarvoor u uw printer gaat gebruiken. Vraag uzelf af wat uw nieuw te kopen HP printer moet kunnen? Maakt u veel prints? Mogen het zwart-wit prints zijn of wilt u het in kleur printen? En wilt u dubbelzijdig kunnen printen of moet er WiFi op de printer zitten?Zoekt u een HP printer voor kantoor?

Als u een HP printer zoekt voor op kantoor dan zijn de volgende printerseries het meest interessant; HP Laserjet, HP Officejet en de HP PageWide printerseries.


1
HP Laserjet serie; voor als u heel veel moet printen

De HP Laserjet is een laserprinter. Laserprinters gebruiken geen inktcartridges maar toners. Een toner verbruikt poeder i.p.v. inkt en is in het algemeen wat groter dan een inktcartridge. Toners hoeft u dan ook minder vaak te vervangen. Toners zijn voordeliger dan inktcartridges omdat u met een toner meer kan printen. De afdruksnelheid van de HP Laserjet ligt hoog, daardoor is deze printer geschikt voor het middelgrote kantoor met ongeveer 10 werknemers.

Enkele eigenschappen opgesomd:

 • Toners
 • Hoge afdruksnelheid
 • Geschikt voor het middelgrote kantoor; 10 werknemers

Voor de HP Laserjet (Pro) serie hebben wij huismerk toners. Met onze huismerk toners print u tot 80% voordeliger t.o.v. originele toners. Kijk voor de HP Laserjet (Pro) toners op: Huismerk HP Laserjet toners.2
HP Officejet serie; geschikt voor het kleine kantoor

De HP Officejet is zoals de naam al doet vermoeden voor op kantoor. Deze printer is geschikt voor het kleinere kantoor of voor uw thuiskantoor. De Officejet is een all-in-one printer; kopiëren en scannen behoort tot de functies. Deze 'kantoor' printers zijn makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik.

Enkele eigenschappen opgesomd:

 • Inktcartridges
 • All-in-one printer
 • Geschikt voor het kleinere kantoor; 3 werknemers
 • Natuurlijk ook geschikt voor het thuiskantoor

Voor de HP Officejet (Pro) serie hebben wij huismerk inktcartridges. Met onze huismerk inktcartridges voor de HP Officejet serie print u stukken voordeliger. Vind u Officejet (Pro) huismerk serie op: Huismerk HP Officejet inktcartridges.3
HP PageWide serie; geschikt voor het grotere kantoor

Als u veel documenten moet printen is de HP PageWide de juiste keus. Met deze all-in-one printer kunt u razendsnel dubbelzijdig printen, scannen en kopiëren. Deze inkjetprinter heeft de snelheid van een laserprinter. De HP PageWide is onmisbaar op het grotere kantoor of bijv. scholengemeenschap. De inktcartridges voor deze printer zijn groter dan ‘normale’ cartridges en hebben qua vorm meer weg van toners.

Enkele eigenschappen opgesomd:

 • Inktcartridges
 • All-in-one printer
 • Geschikt voor het grotere kantoor of bijv. scholengemeenschap

Ook voor de HP PageWide (Pro) serie hebben wij huismerk inktcartridges. Onze huismerk inktcartridges zijn voordelig in prijs en u print meer t.o.v. een originele inktcartridge. Gemiddeld heeft u met onze huismerk inktcartridges tot wel 80% meer voordeel. Kijk voor de HP PageWide serie op: Huismerk HP Pagewide inktcartridges.
HP printer voor thuis

Als u een printer zoekt voor thuis dan zijn de volgende printerseries het meest interessant: HP Deskjet en de HP ENVY printerseries.1
HP Deskjet serie; de kleine printer voor thuis

De HP Deskjet printer is klein van formaat en scannen en kopiëren behoort tot de opties. Voor dagelijks gebruik is de HP Deskjet zeker geschikt.

Enkele eigenschappen opgesomd:

 • Inktcartridges
 • Klein van formaat
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

Ook voor de HP Deskjet serie hebben wij huismerk inktcartridges. Onze huismerk inktcartridges zijn voordelig in prijs en u print meer t.o.v. een originele inktcartridge. Gemiddeld heeft u met onze huismerk inktcartridges tot wel 80% meer voordeel. Kijk voor de HP PageWide serie op: Huismerk HP PageWide inktcartridges .2
HP ENVY serie; de printer voor thuis met meer mogelijkheden

Net als de Deskjet serie is de ENVY serie voor thuis. De ENVY serie is voor de thuisgebruiker die net wat meer wil. In het repertoire van de ENVY behoort een touchscreen zodat u vanaf het kleurenscherm de printer kan bedienen. Zelf foto’s printen? Met de hoge afdrukresolutie is dat geen probleem.

Enkele eigenschappen opgesomd:

 • Inktcartridges
 • Incl. touchscreen
 • Hoge afdrukresolutie
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

Ook voor de HP ENVY serie hebben wij huismerk cartridges: Huismerk HP ENVY inktcartridges.
Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste HP printer? Wij helpen u graag. Mocht het zijn dat u al een HP printer heeft, dan helpen wij u graag met het bestellen van uw HP huismerk inktcartridges of toners.ma-do: 10:00 - 17:30 uur
vr: 10.00 - 17.00 uur
Neem contact op via telefoon
Telefoon: +31(0)85-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Direct contact

Neem contact op via e-mail
E-mail: [email protected]

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 4 uur

Neem contact op via chat
Live chat: begin met chatten

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

Neem contact op via Whatsapp
WhatsApp: +31(0)85-0013510

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

UwCartridgeWinkel.nl Klantenservice

22 april 2021
icon-belco-chat